Mascha van de Weer (39)

“Ik heb Jaimi leren kennen toen ik in het bestuur kwam van onze afdeling D66 Noordoost-Twente waar ook de gemeente Losser onder valt. Hij was op dat moment ook bestuurslid en bezig om in Losser een groep mensen om zich heen te verzamelen waarmee hij als D66 Losser wilde deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Hoe klein de groep in het begin ook was, met Jaimi als voorman had eigenlijk iedereen er vertrouwen in dat het gewoon goed zou komen. Jaimi ‘doet’ gewoon. Ik vind dat geweldig om te zien. Zelf ben ik meer een denker, maar Jaimi begint gewoon en verzamelt onderweg de juiste kennis en mensen om zich heen. Alles dat hij voor het eerst doet, doet hij gewoon. Zonder angst of aarzeling, maar zeker niet ondoordacht.

Het ziet er altijd heel rustig en bescheiden uit, en toch krijgt hij in weinig tijd heel veel voor elkaar. Daarbij legt hij heel gemakkelijk nieuwe contacten, deelt hij graag zijn kennis met anderen en neemt hij hulp en adviezen van anderen aan die hij al snel weer in zijn eigen voordeel weet te gebruiken.

Ik vond het bijzonder om te zien hoe hij in 2014 met D66 Losser campagne en debatten voerde, de raad in kwam met 3 zetels, een mooi resultaat behaalde met de coalitieonderhandelingen en fractievoorzitter werd van een coalitiepartij. Wat komt er dan allemaal op je af als (destijds) 22-jarige?

Dat Jaimi nu al gaat voor het Kamerlidmaatschap verbaast mij absoluut niet. En ook nu weer heb ik er het volste vertrouwen in dat hij het heel goed gaat doen als hij gekozen wordt. Daarom stem ik op 15 maart op de nr. 30 van D66!”

Mascha van de Weer (39)
Secretaris van het afdelingsbestuur van D66 Noordoost-Twente

Lees hier waarom ook wij Jaimi steunen!

Lees hier alle steunbetuigingen…