Jorn Huiskes (24)

“Vier en een half jaar geleden heb ik Jaimi leren kennen, toen ik net lid was geworden van D66. Dit was de periode waarin Jaimi heeft geholpen met het opzetten van de D66-afdeling Noordoost-Twente, inclusief de voorbereidingen voor de gemeenteraadsverkiezingen in Losser waar Jaimi als lijsttrekker een fantastisch resultaat wist neer te zetten. Van 0 naar 3 zetels en onmiddellijk D66 het college in onderhandeld!

Na zijn start als raadslid heb ik zijn functie in het afdelingsbestuur overgenomen. Daar heb ik zijn talent als coach meegemaakt. Het gevraagde en ongevraagde advies van Jaimi is altijd handig voor mij geweest.

Tijdens zijn campagne voor de Tweede Kamerverkiezing is mij pas echt goed opgevallen hoe sterk de kwaliteiten van Jaimi zijn. Zijn dossierkennis, enthousiasme, zijn informatie-absorptievermogen, zijn oog voor detail en zijn talent om continu te kunnen schakelen tussen het benaderen van vraagstukken, het uitleggen en betogen van zijn standpunt, en sociale aandacht voor de mensen om hem heen.

Jorn Huiskes (24)
Commissielid Oldenzaal & campagnecoördinator D66 Noordoost-Twente, oud-voorzitter S.V. CEMENTi

Lees hier waarom ook wij Jaimi steunen!

Lees hier alle steunbetuigingen…